Romanian Extreme Adventure

Despre Romanian Extreme Adventure - Buzau 2011

Motto:"Vino cu mine pana colea, in Muntii Buzaului si poate ca vei petrece pe-acolo si tu cateva momente placute, ratacind cu ochii pe plaiuri incantatoare, iar cu auzul si cu gandul prin fantasticele regiuni ale basmelor vanatoresti"
ALEXANDRU ODOBESCU - Pseudokineghetikos

Iubitorii sporturilor extreme cu motor sunt invitati sa se delecteze la Buzau cu o competitie de exceptie, pentru care abilitatile de orientare, tehnica de pilotaj, navigatie, anduranta, tenacitate, spirit de echipa si buna dispozitie vor fi probate la turatie maxima.

Romanian Extreme Adventure provoaca la o intrecere desfasurata pe parcursul a 6 zile, masini, motociclete si Side by Side Vehicles. Traseul se deruleaza in Carpatii de Curbura, preponderent in zona masivului Penteleu, o zona deosebit de spectaculoasa, atat prin varietatea terenului, diferentele mari de temperatura, cat si prin elementele de aleasa frumusete si salbaticie ale cadrului natural.

Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1200 km pentru toate clasele, configurat cu obstacole 100% naturale.

Verificarile tehnice si administrative sunt programate pentru data de 25 iulie 2011 Lacul Mocearu in Bivuac iar intrecerea se va termina in data de 30 iulie 2011 cu festivitatea de premiere si decernarea premiilor in Bivuac, Lacul Mocearu.

La verificarile tehnice si administrative sportivii sunt obligati sa prezinte urmatoarele documente:

 • Act de identitate
 • Permis de conducere valabil
 • Documentele autovehiculelor
 • Asigurare de accident pe perioada concursului (se poate face la fata locului)pentru cei care vor sa isi obtina licenta "one race"
 • Licenta eliberata de federatia de profil
 • Vizita medicala valabila eliberata de un medic de medicina sportive(se poate face si la fata locului)pentru cei care vor sa isi obtina licenta "one race"
 • De asemenea toti concurentii trebuie sa aiba numerele de concurs conform numarului de licenta detinut dupa cum este prevazut in regulamentul cadru

Dovada efectuarii platii in original la secretariatul competitiei sau ne trimiteti o copie scanata pe email la info@romanianextremeadventure.ro

Persoanele minore nu sunt acceptate deoarece traseele se vor desfasura inclusiv pe portiuni de drumuri publice.

Concursul este de tip Trophy compus din 4 zile de anduranta, navigatie si orientare si o zi de prolog trial (indemanare contratimp pe o trasa impusa).

Competitia se disputa la 5 sectiuni: Participarea la toate clasele este individuala

EXTREM - grad de dificultate ridicat - rezervata competitorilor care evolueaza la clasele auto si moto

OPEN - grad de dificultate mediu - rezervata competitorilor care evolueaza la clasele auto, moto,old boys moto si Side by Side vechicles

OPEN SOFT - grad de dificultate mediu spre usor, rezervata numai competitorilor care evolueaza la clasa auto, dar care nu puncteaza in Campionatul National de Offroad.

STANDARD - grad de dificultate usor spre mediu rezervat competitorilor din clasa auto.

HOBBY - grad de dificultate usor spre mediu - rezervata numai competitorilor care evolueaza la clasa moto

Navigatia, pentru clasele auto si side-by-side - extrem/open, se face fara recunoastere prealabila de traseu, cu ajutorul road-book-ului, dar exista obligativitatea echiparii vehiculelor cu instrument GPS marca Garmin impreuna cu cablu de descarcare date (responsabilitatea concurentului). Datele inregistrate de catre dispozitivul GPS vor fi folosite numai pentru verificarea parcurgerii traseului.

Clasele auto extrem, open, open soft si standard navigheaza numai dupa roadbook.

Clasele moto - extrem, open, old boys si hobby navigheaza excusiv dupa GPS marca GARMIN.

Pentru clasa moto vor exista si marcaje pe traseu.

Carburantul este asigurat contra cost de catre organizatori, in parcul tehnic din campare. Competitorii moto si Side-by-Side Vehicles beneficiaza de puncte de realimentare intermediare pe traseu.

BIVUACUL este amenajat pe directia NV, la o distanta de cca 60 km de orasul Buzau in localitatea Plaiu Nucului pe marginea lacului Mocearu (vezi rubrica location). In bivuac sunt asigurate pentru competitori si asistenta inscrisa in concurs cateringul, dusuri cu apa calda , grupuri sanitare, sala de mese, information point, medical point, conexiune internet wireless si birou de presa.

ASISTENTA TEHNICA

Interventia echipelor de asistenta este permisa conform regulamentului cadru. Pentru precizari si detalii, va rugam consultati Regulamentul competitiei.

ASISTENTA MEDICALA

Organizatorul asigura asistenta medicala pe toata durata competitiei, cu personal calificat si atestat si vehicule echipate corespunzator. Persoanele aflate sub tratament sunt obligate sa isi asigure medicamentatia corespunzatoare.

Pasionatilor de offroad,

prietenilor si tuturor celor care doresc sa petreaca o saptamana pe munte alaturi de noi sa aiba posibilitatea sa vada cele mai spectaculoase locuri prin care vor trece competitorii unde vor fi indrumati de catre staff-ul de organizare sau doresc sa se bucure de plimbari in niste locuri minunate primind din partea organizatorilor track-uri sau pur si simplu doresc sa stea alaturi de noi si sa petreaca o vacanta deosebita vor avea posibilitatea sa faca acest lucru venind alaturi de noi in bivuac.

Taxa pentru toti cei care vor sa asiste si sa vina alaturi de noi este de 150 ron pentru toata perioada.

Contra acestei taxe vor beneficia de accesul in bivuac si de toate facilitatile oferite de acesta mai putin accesul in zona tehnica, iar mancarea si bautura si carburantul se pot procura contra cost la preturi mai mult decat rezonabile din bivuac.

Pentru acest lucru trebuie luat legatura cu secretariatul competitiei incepand cu data de 25 iulie care se va afla in Bivuacul de la Lacul Mocearu incepand cu orele 10:00 pana la orele 21:00.

Competitorilor le sunt asigurate prin taxa de participare urmatoarele:

-1 noapte de cazare la hotel
-catering pe toata perioada concursului
-sandwich-uri, apa si bauturi energizante pentru traseu
-diplome si cupe
-materiale promotionale
-festivitate de premiere
-masa festiva si party
-FOND DE PREMIERE

Evenimentul integral filmat, va fi prezentat in emisiunile de stiri sportive si de auto ale principalelor posturi nationale de televiziune. De asemenea intreg filmul va fi difuzat pe postul de televiziune ANTENA 1.

Dupa final, va beneficia si de un montaj de minim 40 de minute, transpus pe suport DVD.

Pentru programul competitiei click aici.

DETALII FINANCIARE

Taxa participare:

 • 325 € / competitor taxa sportiva *
 • 400 € / competitor all inclusive **
 • 225 € / persoana Asistenta taxa sportiva *
 • 350 € / persoana Asistenta all inclusive **
 • pentru clasele moto: 300 €

* - taxa include participarea la competitie
** - taxa include participarea la competitie, masa si cazarea la hotel (ziua 5)

Inscrierea se face numai online. Plata se face numai prin transfer bancar sau in contul nr.:

RO93 BTRL 0100 1205 S158 77XX RON

RO68 BTRL 0100 4205 S158 77XX EURO

In numele : CLUBUL SPORTIV EXTREME ADVENTURE BUZAU Deschis la BANCA TRANSILVANIA Buzau

Pe documentul de plata se va specifica OBLIGATORIU numele concurentului/concurentilor si/sau persoanei asistenta. Costurile si comisioanele bancare sunt suportate de participant.

PERIOADA INSCRIERE

1 MARTIE - 30 IUNIE - plata taxa participare

1 IULIE - 18 IULIE - plata taxa participare +100€

ATENTIE!! DUPA 18 iulie NU SE MAI FAC INSCRIERI.

Sponsors
Castrol Good Year EVO Racing
Parteneri
Constam Auto Rolla BMB Speed Taxi Adventure Ride Shelter Security Powerbar Europe Club 4x4
movie1
movie2
movie3
movie4
©2018 Romanian Extreme Adventure | Webdesign by TOPLABS | Powered by CMS.AXART